Forretter | Pris | Allergener |
---|---|---|
Hummersuppe med karry krem og cognac. | 145,- | abdeijl |
Mini stjerneskudd. (Mini stjerneskudd (stekt og dampet flyndrefilet med to dressinger, reker og asparges). |
125,- | acdeijln |
Tartelett med høns og asparges. |
95,- | |
Hovedretter | ||
Julebuffet Ribbe, pølser, fleskestek, pinnekjøtt, eplestek, sild, karamellpudding, riskrem med mandler og kirsebærsaus |
545,- | |
Lutefisk servert med tradisjonelt tilbehør. Ekstra porsjon 149,-. |
495,- | f, m, g, h |
Urøkt pinnekjøtt servert med kålrotstappe, Vossakorv og sjy. | 495,- | m |
Juletallerken med ribbe, medisterkaker, Julepølse, rødkål, eple, sviske og julesaus. | 315,- | g, h, m |
Indrefilet av okse bearnaise/peppersaus grønnsaker valgfri potet. | 365,- | a i saus, m, l) |
Dessert | ||
Hjemmelaget is med bringebærsaus. | 95,- | a i saus, m, l) |
Mandelkake med frukt og sorbe. | 125,- | a i saus, m, l) |
Pannekaker med is, syltet jordbær og brunt sukker. | 95,- | a i saus, m, l) |
a:gluten, b:melk/laktose, c:egg, d:skalldyr, e:fisk, f1:peanøtter, f2:valnøtter, g:nøtter, h:soya, i:selleri, j:sennep, k:sesam, l:sulfitter, m:lupin, n:bløtdyr.
Julelunsj:
Lørdag 11:00-16:00
Dette serveres som buffet. I tillegg vil det serveres smørbrød i samme tidsrom.
Pris julelunsj buffet kr 295,-
Julebuffet:
Torsdag – Lørdag 18:00-21:00
Her blir det ribbe pølser fleskestek pinnekjøtt eplestek sild med mer dessert blir det karamellpudding riskrem med mandler og kirsebærsaus
Tirsdag – Onsdag 16:00-21:00
Juletallerken med ribbe medisterkaker
- julepølse rødkål eple sviske og julesaus
- Urøkt pinnekjøtt med kålrotstappe vossakorv og sjy
- Lutefisk servert med tradisjonelt tilbehør
- Biff av indrefilet med grønnsaker poteter pepper eller berniessaus
Søndag er det familie julebuffet pris kr 350,-, pensjonister 295,-, barn 6 til 12 år 199,-, barn 0 til 6 kr 0,-
PS: Vi serveres også en noe begrenset a la carte.
Vi tar forebehold om at feil kan forekomme.