Forretter Pris Allergener
Hummersuppe med karry krem og cognac.  145,- abdeijl

Mini stjerneskudd.

(Mini stjerneskudd (stekt og dampet flyndrefilet med to dressinger, reker og asparges).

 125,- acdeijln

Tartelett med høns og asparges.

 95,-  
Hovedretter    

Julebuffet

Ribbe, pølser, fleskestek, pinnekjøtt, eplestek, sild, karamellpudding, riskrem med mandler og kirsebærsaus

 545,-  

Lutefisk servert med tradisjonelt tilbehør.

Ekstra porsjon 149,-.

 495,- f, m, g, h
Urøkt pinnekjøtt servert med kålrotstappe, Vossakorv og sjy.  495,- m
Juletallerken med ribbe, medisterkaker, Julepølse, rødkål, eple, sviske og julesaus.  315,- g, h, m
Indrefilet av okse bearnaise/peppersaus grønnsaker valgfri potet.  365,- a i saus, m, l)
Dessert    
Hjemmelaget is med bringebærsaus.  95,- a i saus, m, l)
Mandelkake med frukt og sorbe.  125,- a i saus, m, l)
Pannekaker med is, syltet jordbær og brunt sukker.  95,- a i saus, m, l)

a:gluten, b:melk/laktose, c:egg, d:skalldyr, e:fisk, f1:peanøtter, f2:valnøtter, g:nøtter, h:soya, i:selleri, j:sennep, k:sesam, l:sulfitter, m:lupin, n:bløtdyr.

Julelunsj:
Lørdag 11:00-16:00
Dette serveres som buffet. I tillegg vil det serveres smørbrød i samme tidsrom.
Pris julelunsj buffet kr 295,-

Julebuffet:
Torsdag – Lørdag 18:00-21:00
Her blir det ribbe pølser fleskestek pinnekjøtt eplestek sild med mer dessert blir det karamellpudding riskrem med mandler og kirsebærsaus

Tirsdag – Onsdag 16:00-21:00
Juletallerken med ribbe medisterkaker

  1. julepølse rødkål eple sviske og julesaus
  2. Urøkt pinnekjøtt med kålrotstappe vossakorv og sjy
  3. Lutefisk servert med tradisjonelt tilbehør
  4. Biff av indrefilet med grønnsaker poteter pepper eller berniessaus

Søndag er det familie julebuffet pris kr 350,-, pensjonister 295,-, barn 6 til 12 år 199,-, barn 0 til 6 kr 0,-

PS: Vi serveres også en noe begrenset a la carte.

Reserver bord

Vi tar forebehold om at feil kan forekomme.